Jacobs logo

Particulieren

Het geeft een veilig gevoel, weten dat u en uw dierbaren beschermd zijn tegen indringers en brand.

Ga verder

Bedrijven

Het bewakingssysteem dat onmisbaar is voor uw bedrijfspand, commerciële ruimte of praktijk.

Ga verder

Na maanden problemen met onze parlofoon en controles van andere firma's, eindelijk alles in orde na een tussenkomst van Jacobs beveiliging. Snel een afspraak kunnen maken, goede service!

Evi Van den Broeck

Jacobs beveiliging bvba

In enkele jaren tijd is Jacobs beveiliging bvba uitgegroeid tot een vooruitstrevende beveiligingsfirma. U kunt bij ons terecht voor een totaal beveiligingsconcept: inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole en kluizen.

Wij bieden u een totaalpakket op het gebied van beveiliging en bewaking, zowel voor uw woning als voor uw bedrijfspand. Er is altijd een oplossing die aan uw wensen en eisen voldoet.

Jacobs beveiliging is een erkend installateur, onder het nummer 20 1496 04. Tevens zijn wij als installateur erkend door INCERT onder het nummer B1646. Dat is het keurmerk opgericht door de verzekeringsmaatschappijen voor de elektronische beveiliging. M.a.w. wij als installateur moeten voldoen aan bepaalde eisen, maar ook onze materialen moeten van hoge kwaliteit zijn.

Bovendien is Jacobs beveiliging aangesloten bij het netwerk van Security Expert, dit is een sterk netwerk van gecertificeerde alarminstallateurs. Een Security Expert is goed opgeleid en geeft advies met kennis van zaken. Wij zijn perfect op de hoogte van de nieuwste technologieën en we begeleiden u stap voor stap naar de beveiligingsoplossing die het beste bij u past.

jacobs-beveiliging-bvba jacobs-beveiliging-bvba jacobs-beveiliging-bvba Heeft u een vraag?