Zeer tevreden over de snelle levering en de vlotte service van Jacobs beveiliging. Als je een alarm nodig hebt, een echte aanrader!

Bert Wilmssen

Beveiligingsadviseur - Sales Representative

BEVEILIGINGSADVISEUR
Sales Representative

Door onze snelle expansie zijn wij op zoek naar een Sales representative die een commerciële instelling combineert met interesse in techniek en in de beveiligingssector

U bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen van de firma. Uw klanten zijn particulieren, die u helpt bij hun beveiligingsvragen.

U kan specifieke behoeften van de klanten analyseren en hiervoor een passend concept uitwerken. U heeft een sterk adviserende rol, u wordt voor uw advies bijgestaan door een sterk technisch team.

Profiel:

  • U vindt het belangrijk om bij een team te horen en mee uw schouders onder een groeiend bedrijf te zetten.
  • U legt graag contacten en u vindt het een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe klanten.
  • U bent servicegericht en u zet de klant op de eerste plaats.
  • Je neemt graag het ‘heft’ zelf in handen en je kan op een verantwoorde manier omgaan met je tijd.
  • U heeft een verzorgd voorkomen.
  • U heeft reeds vijf jaar ervaring als verkoper.
  • Geen nine-to-five mentaliteit.
  • Ervaring in de alarmsector en/of technische kennis is een pluspunt, maar zeker geen must.

 

Wij bieden:

Wij bieden u een boeiende job met veel variatie. U komt terecht in een vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke structuur en een leuk team, dat graag wordt uitgedaagd om samen het beste beveiligingsconcept te creëren voor de klant.

Bovendien zorgen wij voor de nodige opleidingen zodat u steeds op de hoogte bent van de laatste nieuwigheden op de markt.

Als verloning geven wij een competitief salaris en de nodige extra legale voordelen om u bij uw functie te ondersteunen.

Solliciteer

Vul onderstaand formulier met je motivatie en cv in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet zeker geen foto bij je cv te voegen.