Blog

De innovatieve oplossing van Salto voor KMO’s

Er is een voortdurende evolutie van technologie. Geen wonder dus dat traditionele toegangscontrolesystemen steeds vaker worden vervangen door draadloze alternatieven. Salto biedt een innovatieve oplossing waarmee organisaties toegangscontrole kunnen implementeren zonder bekabeling. Maar wat zijn nu de voordelen hiervan? En hoe hebben vooral KMO's hier profijt van? 

Eenvoudige implementatie en beheer

Een van de grootste voordelen van het Salto-systeem is de eenvoudige implementatie en het handige beheer ervan. Wat vooral interessant is voor KMO's. Dankzij het gebruik van draadloos deurbeslag is het installatieproces vereenvoudigd en kost het aanzienlijk minder tijd. Dit betekent dat KMO's zonder al te veel gedoe en kosten kunnen profiteren van een geavanceerd toegangsbeheersysteem.

Flexibiliteit en gebruiksgemak voor KMO’s

Met draadloos deurbeslag kunnen geautoriseerde personen, deuren openen en sluiten met hun smartphone. Fysieke toegangspassen of sleutels zijn niet langer nodig.Dit is vooral handig voor KMO's met een beperkt aantal medewerkers. Waarbij het uitdelen en beheren van fysieke sleutels vaak een uitdaging kan zijn. Met Salto kunnen KMO's het toegangsbeheer stroomlijnen en vereenvoudigen.

Brede toepasbaarheid: ook bij grote bedrijven

Naast KMO's hebben in het verleden ook grotere bedrijven de voordelen van dit systeem erkend. In een groot bedrijf is het financiële aspect niet snel een probleem maar wel kan het een hele opdracht zijn om iedereen een toegangspas te bezorgen. Je personeel toegang verlenen met de smartphone is dus een hele vooruitgang. Denk maar aan een pretpark waar je 's zomers erg veel jobstudenten kan terugvinden. Of een ziekenhuis waar enkel specifieke personen in bepaalde ruimtes toegelaten worden.  Salto systemen zijn erg toegankelijk voor zowel grote als kleine systemen en dit in alle sectoren.

Implementeer Salto in jouw KMO

Wil jij jouw bedrijf nog beter beveiligen en de toegangscontrole vereenvoudigen? Het Salto-systeem biedt je de oplossing die je nodig hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe Salto geïmplementeerd kan worden in jouw KMO. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het opzetten van een efficiënt en veilig toegangsbeheersysteem. 

Neem vandaag nog contact met ons op en beveilig jouw bedrijf met Salto.

Meer info over toegangscontrolesystemen? Klik dan hier.

Geïnteresseerd? Wij helpen je graag verder!