Na maanden problemen met onze parlofoon en controles van andere firma's, eindelijk alles in orde na een tussenkomst van Jacobs beveiliging. Snel een afspraak kunnen maken, goede service!

Evi Van den Broeck

Ontdek wat u nodig heeft!

Doe onze veiligheidscheck!

Waarom camerabewaking?

Het bewakingssysteem dat onmisbaar is voor uw bedrijfspand, commerciële ruimte, praktijk, … is camerabewaking. Camera’s geven u de mogelijkheid om zicht te hebben in ruimtes waar niet permanent iemand aanwezig is. Kunnen zien wat er in en rond uw pand gebeurt, geeft een veilig gevoel.

Camerabewaking kan ingezet worden voor verschillende doeleinden zoals bewaking en observatie. Daarnaast is camerabewaking perfect te combineren met inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Daarnaast kan camerabewaking de bewakingsrondes en portiersfuncties vereenvoudigen en inperken. Het is eenvoudiger controle te houden en adequater te reageren.

Enkele voorbeelden van camerabewakingsintegratie.

Winkel

De preventieve werking van camerabewaking doet winkeldiefstallen aanzienlijk verlagen. Bij een werkelijke winkeldiefstal is het mogelijk de daders op te sporen en te vervolgen. Dit geeft een veilig gevoel voor u, uw personeel en uw klanten.

Bedrijf

Wat gebeurt er op uw bedrijf als u even niet kijkt? Door op strategische plaatsen camera’s te plaatsen krijgt u zicht op alles wat er zich in uw bedrijf afspeelt. Zo kunt u op een gemakkelijke manier controle uitoefenen op uw productieproces.

Terreinbewaking

Door het inzetten van camerabewaking op uw terrein kunt u steeds volgen wat er op uw eigendom gebeurt.

Offerte aanvragen Download e-book