Zeer tevreden over de snelle levering en de vlotte service van Jacobs beveiliging. Als je een alarm nodig hebt, een echte aanrader!

Bert Wilmssen

Ontdek wat u nodig heeft!

Doe onze veiligheidscheck!

Kwaliteit

Er zijn twee grote groepen van camera’s, namelijk IP-camera’s en HDCVI-camera’s.

De keuze van soort camera wordt bepaald door de soort kabel die gebruikt wordt.

Welk soort camerasysteem we ook plaatsen, we streven steeds naar een zo goed mogelijk beeldweergave. Want hoge definitie van beelden wordt steeds belangrijker, in tijden waar technische innovatie enorme sprongen neemt.

IP-camera

IP-camera’s worden aangesloten met een netwerkkabel. IP-camera’s kunnen hogere resoluties behalen en dat zal alleen maar hoger worden in de toekomst.

Bijkomende voordelen van digitale camerabewaking naast de hoge resolutiebeelden is de eenvoudige bekabeling in netwerkstructuur en de hoge transmissiesnelheid.

HDCVI-camera

Tegenwoordig bestaan er de HDCVI-camera’s ter vervanging van de analoge toepassingen. HDCVI staat voor “High Definition Composite Video Interface”.

Met deze technologie kan men een betere beeldkwaliteit bereiken dan met een analoge camera. Deze camera’s worden aangesloten op rg59-coaxkabel en kunnen een afstand van 500 meter overbruggen.

Deze toepassing is ideaal om bestaande analoge bewakingssystemen om te vormen naar kwaliteitsvolle camerasystemen met een hedendaagse beeldkwaliteit.

Offerte aanvragen Download e-book