Na maanden problemen met onze parlofoon en controles van andere firma's, eindelijk alles in orde na een tussenkomst van Jacobs beveiliging. Snel een afspraak kunnen maken, goede service!

Evi Van den Broeck

Ontdek wat u nodig heeft!

Doe onze veiligheidscheck!

Componenten

Detectie

Volgende detectiematerialen kunnen toegepast worden:

  • Magneetcontacten detecteren opengaande ramen, deuren en/of poorten. Magneetcontacten kunnen zowel opbouw als inbouw geplaatst worden.
  • Bewegingsdetectoren detecteren beweging in het bedrijfspand. Er zijn verschillende soorten van bewegingsdetectoren: infrarood, radar, … . We bekijken steeds welk type van detector in uw onderneming het beste past, er kan ook gekozen worden voor een combinatie van verschillende soorten.
  • Glasbreukdetectie detecteert het geluid van brekend glas.
  • Plafonddetectoren worden gebruikt in moeilijkere ruimten, zoals bijvoorbeeld een magazijn met hoge rekken. Deze detectoren detecteren 360°.
  • Omtrekbeveiliging detecteert inbrekers vooraleer ze uw bedrijfsterrein betreden.

Deze detectiematerialen kunnen aangevuld worden met enkele specifieke detectoren voor bepaalde situaties, zoals bijvoorbeeld kluisdetectoren, CO2-detector, gasdetector, branddetector en zo meer.

Offerte aanvragen

Sirenes

Standaard wordt elke installatie uitgerust met een binnensirene en een autonome buitensirene, deze is voorzien van een noodbatterij en een flitslamp. De sirenetijd wordt ingesteld volgens wettelijke norm. De flitslamp duidt de plaats van het alarm aan en blijft werken totdat de installatie wordt uitgeschakeld. Onze buitensirenes zijn uit inox gemaakt, zodat ze geen storend element vormen op de gevel van uw bedrijfspand.

Offerte aanvragen

Klavieren

De bediening van het alarmsysteem gebeurt door één of meerdere codeklavieren. Via een lcd-display wordt de gebruiker steeds op de hoogte gehouden van de situatie en hierbij is gebruiksvriendelijkheid een prioriteit. Meerdere codes kunnen geprogrammeerd worden, zodat u in het geheugen van de centrale kunt nagaan wanneer welke gebruiker de installatie bediend heeft.

Bij uw bedrijfspand kan gebruik gemaakt worden van zes sneltoetsen om de alarminstallatie volledig of in partities in te schakelen. Bijvoorbeeld alleen de kantoren inschakelen, of alleen magazijn inschakelen dit zijn maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden van de sneltoetsen.

We kunnen in de klavieren ook een lezer voorzien, zodat het alarmsysteem kan in- en uitgeschakeld worden met een badge, of het in- en uitschakelen kan ook gekoppeld worden aan de toegangscontrole.

Houdt u liever zelf de controle over wat er in uw winkel of bedrijfspand gebeurt? Dan kunt u uw alarmsysteem ook zelf beheren via een app op uw smartphone. U kunt vanop afstand de zones beheren en het alarmsysteem in- of uitschakelen.

Offerte aanvragen

Centrale

Dit is het hart van de installatie en dient in een beveiligde zone geplaatst te worden. Dankzij het grote beschikbare gamma van centrales stellen wij het beste type voor, afhankelijk van het aantal gebruikte detectiepunten. Deze keuze is vrij belangrijk en er wordt steeds rekening gehouden met latere uitbreidingsmogelijkheden, bekabeld en/of draadloos.

Offerte aanvragen