Zeer tevreden over de snelle levering en de vlotte service van Jacobs beveiliging. Als je een alarm nodig hebt, een echte aanrader!

Bert Wilmssen

Ontdek wat u nodig heeft!

Doe onze veiligheidscheck!

Info en advies

Om de ideale beveiligingsoplossing voor uw onderneming te kiezen, zal Jacobs Beveiliging eerst een risicoanalyse uitvoeren. Bij het opstellen van het beveiligingsadvies wordt er steeds gekeken naar de normen van het kwaliteitslabel Incert. Incert vertaalt het risico dat uw onderneming heeft op een mogelijke inbraak in niveaus. Dat betekent concreet dat het ‘niveau’ waarin we uw onderneming moeten beveiligen steeds het vertrekpunt zal zijn van ons beveiligingsadvies.

Ons beveiligingsconcept kan gaan van een eenvoudig alarmsysteem tot een uitgebreide installatie met verschillende secties/partities, met implantatie van camerabewaking en zelfs perimeter en –periferische beveiliging.

Elk concept wordt persoonlijk besproken in onze toonzaal en/of bij een bezoek ter plaatsen. Voor nieuwbouw volstaat dikwijls een bouwplan. Voor bestaande panden is een bezoek ter plaatse onontbeerlijk.

Het opgemaakte advies, inclusief alle nodige documentatie, wordt bij voorkeur in onze toonzaal besproken zodat alle voorgestelde componenten extra kunnen toegelicht worden. Al onze installaties worden afgeleverd met een incert conformiteitsverklaring voor de verzekering.

Offerte aanvragen Download e-book