Zeer tevreden over de snelle levering en de vlotte service van Jacobs beveiliging. Als je een alarm nodig hebt, een echte aanrader!

Bert Wilmssen

Ontdek wat u nodig heeft!

Doe onze veiligheidscheck!

Componenten

Detectie

Volgende detectiematerialen kunnen toegepast worden:

  • Magneetcontacten detecteren opgaande ramen, deuren en/of poorten. Magneetcontacten kunnen zowel opbouw als inbouw geplaatst worden.
  • Bewegingsdetectoren detecteren beweging in de woning. Er zijn verschillende soorten van bewegingsdetectoren: infrarood, radar, … We bekijken steeds welk type van detector in uw woning het beste past, er kan ook gekozen worden voor een combinatie van verschillende soorten.
  • Glasbreukdetectie detecteert het geluid van brekend glas.
  • Omtrekbeveiliging detecteert inbrekers vooraleer ze uw woning betreden.

Deze detectiematerialen kunnen aangevuld worden met enkele specifieke detectoren voor bepaalde situaties, zoals bijvoorbeeld kluisdetectoren, CO2-detector, gasdetector, branddetector en zo meer.

Offerte aanvragen

Sirenes

Standaard wordt elke installatie uitgerust met een binnensirene en een autonome buitensirene, deze is voorzien van een noodbatterij en een flitslamp. De sirenetijd wordt ingesteld volgens wettelijke norm. De flitslamp duidt de plaats van het alarm aan en blijft werken totdat de installatie wordt uitgeschakeld. Onze buitensirenes zijn uit inox gemaakt, zodat ze geen storend element vormen op uw gevel.

Offerte aanvragen

Klavieren

De bediening van het alarmsysteem gebeurt door één of meerdere codeklavieren. Via een lcd-display wordt de gebruiker steeds op de hoogte gehouden van de situatie en hierbij is gebruiksvriendelijkheid een prioriteit. Meerdere codes kunnen geprogrammeerd worden, zodat u in het geheugen van de centrale kan nagaan wanneer welke gebruiker de installatie bediend heeft.

Bij uw woning kan gebruik gemaakt worden van zes sneltoetsen om de alarminstallatie volledig of gedeeltelijk in te schakelen. Bijvoorbeeld ’s nachts alleen de benedenverdieping inschakelen, of ’s avonds wilt u alleen de magneetcontacten inschakelen, dit zijn maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden van de sneltoetsen. Enkel voor het uitschakelen is een code van 4 of 6 cijfers nodig.

We kunnen in de klavieren ook een lezer voorzien zodat het alarmsysteem kan in- en uitgeschakeld worden met een badge.

Bovendien kunnen we het alarmsysteem ook zo programmeren dat het systeem kan bediend worden via een applicatie op uw smartphone.

Offerte aanvragen

Centrale

Dit is het hart van de installatie en dient in een beveiligde zone geplaatst te worden. Dankzij het grote beschikbare gamma van centrales stellen wij het beste type voor, afhankelijk van het aantal gebruikte detectiepunten. Deze keuze is vrij belangrijk en er wordt steeds rekening gehouden met latere uitbreidingsmogelijkheden, bekabeld en/of draadloos.

Offerte aanvragen