Jacobs logo

Particulieren

Het geeft een veilig gevoel, weten dat u en uw dierbaren beschermd zijn tegen indringers en brand.

Ga verder

Bedrijven

Het bewakingssysteem dat onmisbaar is voor uw bedrijfspand, commerciële ruimte of praktijk.

Ga verder

Voor het maken van een bedrijfsreportage volgde ik het volledige team van Jacobs beveiliging en ik moet zeggen: “Ik was danig onder de indruk”. Voor alle soorten beveiliging moet u zeker bij Hans Jacobs zijn. Hans stapte bij vele bedrijven binnen en werd er begroet als een vriend. Bewijs van zijn kunde, kwaliteit en service.

Bart Meeus Foto Meeus

Info en advies

Om de ideale beveiligingsoplossing voor uw woning te kunnen kiezen, zal Jacobs beveiliging eerst een risicoanalyse uitvoeren. De ligging en de voorgeschiedenis van de woning op het vlak van inbraken zijn daarbij bepalend. Aanwezige risico’s (juwelen, kunstobjecten, dure wagens, enz.) bepalen mee het risiconiveau, evenals de eisen van de verzekering. We gaan op zoek naar de plaatsen in uw huis of appartement waarlangs inbrekers zouden kunnen binnendringen. Die zwakke plekken (ramen, deuren, … ) gaan we beveiligen met een systeem op maat van uw woning.

Elk advies wordt persoonlijk besproken in onze toonzaal en/of bij een bezoek ter plaatse. Voor nieuwbouw volstaat meestal een analyse van een bouwplan. Voor bestaande woningen en/of appartementen is een bezoek ter plaatse onontbeerlijk.

Het opgemaakte advies, inclusief alle nodige documentatie, wordt bij voorkeur in onze toonzaal besproken zodat alle voorgestelde componenten extra kunnen toegelicht worden.

Al onze installaties worden afgeleverd met een INCERT-conformiteitsverklaring. Dit is een kwaliteitsgarantie die door verzekeraars sterk wordt geapprecieerd en bij hoge risico’s zelfs wordt geëist.

Wij werken voornamelijk met volgende merken: Risco LightSys, Risco Prosys, Risco Agility, Texecom, Bosh, Vanderbilt, Optex, GRI, …

Wij selecteren onze merken naar kwaliteit en naar hun specifieke toepassingsgebieden. Ook het uitzicht van de componenten speelt een rol. Zo moeten geplaatste componenten opgaan in de ruimte en nooit een afbreuk doen aan uw interieur.

Offerte aanvragen