Beveiligings blog

Tekenwedstrijd 2020

22 april 2020

Het wordt moeilijker om binnen te blijven. Je moet creatief blijven om je bezig te houden en dat geldt dubbel voor onze kids! Daarom organiseren we een tekenwedstrijd voor de kinderen uit de buurt en de winnaar wint een snoeptaart!

Lees verder

Camerabewaking Wetgeving 2020

12 februari 2020

Ben jij al in orde met de nieuwe camerabewaking wetgeving. Iedereen met camerabewaking – particulier en bedrijf – moet voor 25 mei 2020 voldoen aan de nieuwe wetgeving. Wat je daarvoor juist allemaal moet doen, ontdek je in deze blog.

Lees verder

Wat doe je bij brand? 7 serieuze overlevingstips.

22 januari 2020

In 2020 zijn rookmelders verplicht. Dat komt omdat het aantal woningbranden de afgelopen jaren aan het toenemen zijn. Maar een rookmelder doet natuurlijk niet meer dan je melden dat er brand is. Dit is wat je erna doet:

Lees verder

Een alarmsysteem en een huisdier, gaat dat?

14 november 2019

Een normaal alarmsysteem is niet huisdiervriendelijk! Wie huisdieren heeft en een alarmsysteem wil plaatsen zal met enkele aanpassingen rekening moeten houden.

 

Lees verder

Helpt Een Alarmsysteem Voor Je Woning Nog Echt?

14 november 2019

Er zijn twee soorten inbrekers en je kan maar beter op de tweede letten. Meer dan 95% van de inbraken worden gepleegd door één van de twee soorten inbrekers. Leer hoe je jezelf beschermt tegen beiden.

 

 

Lees verder

Hoe Je Een Inbraak Verwerkt.

23 oktober 2019

Als je net slachtoffer bent geworden van een inbraak voel jij je waarschijnlijk zeer onveilig. 70% van de slachtoffers kampt met slaapproblemen. Leer in 5 psychologische en praktische stappen om je weer veilig te voelen in je eigen huis...

Lees verder

Rookmelder Verplicht Voor Elke Vlaming Vanaf 2020.

16 oktober 2019

Hoe werkt de wetgeving rond rookmelders? Rookmelders zijn verplicht, maar aan welke voorwaarden moeten ze voldoen? Hoe plaats je ze en wat zijn de gevolgen als je geen rookmelders in je huis hebt?

Lees verder

Wist je dat: brandbeveiliging, 25.000 branden in België per jaar

23 mei 2018

Jaarlijks ontstaan er in België ongeveer 25.000 branden met 53 doden als gevolg. Oorzaken van branden zijn vaak moeilijk te achterhalen, maar zijn vaak van elektrische oorsprong.

Lees verder

Wist je dat: inbraakdetectie, 56.215 inbraken in België per jaar

5 mei 2018

In 2016 werden er in België 56.215 woninginbraken geregistreerd. Een steeds dalend cijfer de afgelopen 5 jaar door de verhoogde pakkans en verbeterde technologische hulpmiddelen. Een goed elektronisch inbraakdetectiesysteem doet dus wat het moet doen: inbrekers afschrikken.

Lees verder

Hoe kan ik mijn woning optimaal beschermen tegen inbraak?

11 april 2018

Inbrekers detecteren én afschrikken alvorens ze jouw woning betreden en schade aanrichten? Dankzij BlueShield is dit mogelijk! Bovendien kan je onmiddellijk reageren aangezien je wordt verwittigd alvorens de effectieve inbraak gebeurt. 

Lees verder

Hoe mijn woning beveiligen tijdens mijn vakantie?

11 april 2018

Ramen gesloten? Check. Deuren op slot? Check. Maar is je woning zo wel voldoende beveiligd wanneer je op die welverdiende vakantie vertrekt?

Lees verder

Security Expert Batibouwacties 2018

22 februari 2018

Interesse voor een beveiligingssysteem? Profiteer van 22 februari t.e.m 22 maart 2018 van de Security expert Batibouwacties. Kom langs in onze showroom in Oostmalle of bezoek ons op Batibouw: half 9, stand 9214.

Lees verder

Helpt camerabewaking inbraak te voorkomen?

8 februari 2018

Dit is tegenwoordig een veelgestelde vraag. De interesse voor woningen en bedrijfspanden uit te rusten met camerabewaking stijgt. Maar is camerabewaking efficiënt om inbrekers af te schrikken?

Lees verder

Is een onderhoudscontract voor uw alarmsysteem verplicht?

25 september 2017

Volgens het KB van 25 april 2007 bent u verplicht om uw alarmsysteem te laten onderhouden door een erkend installateur. Dit hoeft niet onder de vorm van een contract.

Lees verder

Is een alarm huisdiervriendelijk?

25 september 2017

U wilt uw huisdier vrij laten rondlopen terwijl u niet thuis bent, maar tegelijkertijd wilt u uw alarminstallatie inschakelen.

Kan dit? Natuurlijk!

Lees verder

Wat als ik niet tevreden ben van de service van mijn huidige installateur?

25 september 2017

Is er een vertrouwensbreuk tussen u en uw huidige alarminstallateur? Biedt uw huidige installateur geen (goede) service meer? Rekent uw installateur extreme bedragen aan?

Lees verder