Wist je dat: inbraakdetectie, 56.215 inbraken in België per jaar

In 2016 werden er in België 56.215 woninginbraken geregistreerd. Een steeds dalend cijfer de afgelopen 5 jaar door de verhoogde pakkans en verbeterde technologische hulpmiddelen. Een goed elektronisch inbraakdetectiesysteem doet dus wat het moet doen: inbrekers afschrikken.

Een inbraakdetectiesysteem voor elk type woning

Houdt u de dief graag op een veilige afstand en bent u de inbreker liever een stapje voor? Kies dan voor een inbraakdetectiesysteem en beveilig ook de omgeving rond uw woning.

Perimetrische detectie voor uw woning

Perimetrische detectie is geschikt om de inbreker op afstand te houden en te detecteren alvorens iemand de woning binnendringt. De detectoren beschermen zwakke punten zoals ramen en deuren en slaan alarm als iemand de woning probeert binnen te dringen.

  • Magneetcontacten
  • Schok- en glasbreukdetectoren
  • Gordijndetectoren
  • Infraroodbarrières
  • Thermische camera

Meer over inbraakdetectie

Perimetrische detectie voor uw terrein

Inbraakbeveiliging detecteert gevaar dus hoog tijd voor actie: een sirene maakt een scène. Zorg ervoor dat uw inbreker op de vlucht slaat door het krachtig, storend geluid van een sirene. Plaats een sirene binnen én buiten om de inbreker al af te schrikken bij het betreden van uw terrein en bovendien de buurt te verwittigen in geval van alarm.

Interesse in een beveiligingssysteem voor uw woning?

Welke detectoren, sirenes en bedieneenheden heeft u nodig? Kies ik best een draadloze of bekabelde technologie? Of voor een combinatie van beide? Vraag vandaag nog meer informatie aan over uw beveiligingssysteem.

Contacteer ons Offerte aanvragen

 

Blog overzicht