Na maanden problemen met onze parlofoon en controles van andere firma's, eindelijk alles in orde na een tussenkomst van Jacobs beveiliging. Snel een afspraak kunnen maken, goede service!

Evi Van den Broeck

Beveiligingstechnieker

Om ons bedrijf optimaal te laten groeien zijn wij op zoek naar een technieker voor de installatie van alarmsystemen, camerabewaking , brandbeveiliging en toegangscontrole

Na een inloopperiode als technieker om de werking en systemen van ons bedrijf te leren kennen, ben je verantwoordelijk voor de installatie van verschillende beveiligingssystemen. Je zorgt ervoor dat de installatie vakkundig gebeurt conform de voorwaarden van de sector.

Bij de installatie ben je het gezicht van onze firma en zorg je voor een goede communicatie naar de eindklant. Waarbij je met jouw ervaring en technische kennis accuraat weet in te spelen op de vragen van de klanten en zo een goede inschatting weet te maken van mogelijke technische uitdagingen.

Profiel:

  • Je hebt minstens een technische opleiding elektriciteit en liefst enkele jaren ervaring in de sector.
  • Je bent geïnteresseerd in elektronica/ICT en je wordt hierbij graag uitgedaagd door nieuwigheden.
  • Je vindt het belangrijk om bij een team te horen en mee je schouders onder een groeiend bedrijf te zetten.
  • Je legt graag contacten en je weet een vertrouwensrelatie met klanten op te bouwen.
  • Je bent servicegericht en je zet de klant op de eerste plaats.
  • Je bezit een zekere maturiteit en je kan op een verantwoorde manier omgaan met je tijd.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen.
  • Attest goedgedrag en zeden is vereist.

Wij bieden:

Wij bieden je een boeiende job met veel variatie. Je komt terecht in een leuk team, dat graag wordt uitgedaagd om samen het beste beveiligingsconcept te creëren voor de klant. Bovendien zorgen wij voor de nodige opleidingen van interne en externe specialisten, zodat je steeds op de hoogte bent van de laatste nieuwigheden op de markt.

Als verloning geven wij een competitief salaris en de nodige extra legale voordelen om je bij jouw functie te ondersteunen.

Solliciteer

Vul onderstaand formulier met je motivatie en cv in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet zeker geen foto bij je cv te voegen.